ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ

Βρείτε μας: follow us on facebook follow us on youtube follow us on picasa
Αρχική ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - Γενικές Πληροφορίες

Το πρόγραμμα λειτουργίας και ανάπτυξης της ΜΟΚΕΠ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα απόκτησης εμπειρίας από την εφαρμογή του εκπαιδευτικού υλικού στην Πρακτική Άσκηση των φοιτητών στον σχεδιασμό αξιοποίησης "Επιχειρηματικών ιδεών και ευκαιριών".

Η πρακτική αυτή άσκηση διεξάγεται στο πλαίσιο του μαθήματος επιλογής στο τελευταίο (8o) εξάμηνο σπουδών και έχει την μορφή επεξεργασίας από τους φοιτητές, με την υποστήριξη ειδικού συμβούλου (μέλος ΔΕΠ ή/και εξωτερικός εμπειρογνώμονας), του Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan) κάποιου τύπου επιχείρησης που οι ίδιοι έχουν επιλέξει.

Συμβουλευτική υποστήριξη παρέχεται και γενικότερα στους φοιτητές, τόσο για την αποτελεσματική διεκπεραίωση της Άσκησης, όσο και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση ως απασχολούμενοι ή επιχειρηματίες ή την συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες μετά από την Εγγραφή σας στην ιστοσελίδα ΜΟΚΕΠ. Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, χρησιμοποιήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Χώρο των Μελών θα χρειαστεί να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε:

ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ

 


Ακολουθηστε στο Facebook!